İncir Dolması

Konusu 'Tatlılar' forumundadır ve Elif tarafından 21 Aralık 2008 başlatılmıştır.

    21 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.617
    Beğenildi:
    5.145
    Ödül Puanları:
    438
    İncirlerin sap yerlerini kesin ve parmağınızla içini oyarak ceviz doldurulabilecek hale getirip tencereye yanyana dizin
    Cevizi şeker ve tarçınla karıştırıp incirlerin içine doldurun. İncirlerin yarısına kadar sıcak su ekleyip su bitene kadar kısık ateşte pişirin.
    Her bir incirin üstüne 1 tatlı kaşığı süt ekleyip bir süre daha kısık ateşte pişirin ve ılıdıktan sonra afiyetle yiyin.
    alıntı