Isırganlı börek [resimli]

Konusu 'Börekler' forumundadır ve kumsalll tarafından 5 Aralık 2009 başlatılmıştır.

    5 Aralık 2009
    Konu Sahibi : kumsalll
  1. kumsalll

    kumsalll Popüler Üye Pro Üye

    Katılım:
    7 Ekim 2007
    Mesajlar:
    1.089
    Beğenildi:
    2
    Ödül Puanları:
    106
    denemelisiniz....



    yarım kg ısırgan
    yarım cay bardagı sıvıyag
    4 adet milföy hamuru
    1 yumurta
    2 sogan
    tuz
    karabiber

    ısırganın sadece yapraklarını ve ince dallarını kıyın.yemeklik soganı sıvıyagda kavur.ısırganları ve baharatları ekle.suyunu cekenede dek kavur.1 adet milföyü elinizle biraz acarak ortasına kavurdugunuz ısırganın dörtte bşirini koyun.hamurun köşelerini birleştirerek minik pide şekli verin.yaglanmış tepsiye dizin.diger milföyleride bu sekılde hazırlayın.üzerlerine yumurta sarısı sürün.180 derecede pembeleşene dek pişirin.
     
  2. 5 Aralık 2009
    Konu Sahibi : kumsalll
  3. kumsalll

    kumsalll Popüler Üye Pro Üye

    Katılım:
    7 Ekim 2007
    Mesajlar:
    1.089
    Beğenildi:
    2
    Ödül Puanları:
    106