Islak kurabiye

Konusu 'Bisküviler - Kurabiyeler' forumundadır ve Elif tarafından 28 Aralık 2008 başlatılmıştır.

    28 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.631
    Beğenildi:
    5.164
    Ödül Puanları:
    438
    Margarin ve toz şeker karıştırılır sıvı yağ yumurta eklenir.Malzemeler iyice kek gibi çırparak karıştırılır Un kabartma tozu vanilya ve kakao ayrı bir kapta karıştırılır.Hamura eklenir yoğrulur.Hamur ceviz büyüklüğünde parçalara ayrılır yuvarlayıp tepsiye dizilir fırına verilir.200'de pişirilir fırından çıkınca üzerine şekerli su dökülür üzerine hindistan cevizi serpilir tekrar 5 dk fırına atılır.Afiyet olsun
    Biraz Sekerpare lezzetinde ve tarife uygun yapildiginda 1 firin tepsisi oluyor