İsot Reçeli

Konusu 'Soslar' forumundadır ve Elif tarafından 25 Aralık 2008 başlatılmıştır.

    25 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.596
    Beğenildi:
    5.125
    Ödül Puanları:
    438
    Biberleri yıkayıp tohumlarını ayırın. Et makinesinde çekin ve bir kaba koyun. Tuz ekleyerek suyunu hafifçe çekmesi için güneşte bekletin. Daha sonra karabiber, tarçın ve zeytinyağı ilave ederek harmanlayın. Yemeklerde kullanabilir yada ekmek üzerine sürebilirsiniz
     
  2. 26 Ocak 2015
    Konu Sahibi : Elif
  3. eyluldogan

    eyluldogan Popüler Üye Üye

    Katılım:
    27 Kasım 2013
    Mesajlar:
    1.946
    Beğenildi:
    397
    Ödül Puanları:
    118
    kesinlikle denicem bu sosu, eminim mis gibi oluyordur, hele ki ekmek üstünde, canım çekti valla :kk77:
     
  4. 18 Şubat 2015
    Konu Sahibi : Elif
  5. letizia

    letizia Mina'm Üye

    Katılım:
    31 Ağustos 2008
    Mesajlar:
    5.005
    Beğenildi:
    500
    Ödül Puanları:
    188
    Teşekkürler paylaşım için.
     
  6. 20 Nisan 2015
    Konu Sahibi : Elif
  7. begum07

    begum07 Aktif Üye Üye

    Katılım:
    1 Eylül 2014
    Mesajlar:
    1.164
    Beğenildi:
    113
    Ödül Puanları:
    78
    paylaşım için teşekkürler :)
     
  8. 9 Temmuz 2015
    Konu Sahibi : Elif
  9. mimoz_a

    mimoz_a Unutursam Fısılda ! Pro Üye

    Katılım:
    18 Nisan 2011
    Mesajlar:
    5.355
    Beğenildi:
    1.777
    Ödül Puanları:
    238
    reçel tatlı olmaz mı ?:KK51: