Ispanaklı Açma Börek...resimli

Konusu 'Börekler' forumundadır ve megilara tarafından 17 Kasım 2008 başlatılmıştır.

    17 Kasım 2008
    Konu Sahibi : megilara
  1. megilara

    megilara onelife,onesoul,onelove.. ÜZGÜN Pro Üye

    Katılım:
    28 Ocak 2008
    Mesajlar:
    3.385
    Beğenildi:
    24
    Ödül Puanları:
    148
    hamur malzemelerini kulak memesi kıvamına kadar yoğuruyoruz.
    iç harcı için ıspanakları temizleyip yıkayıp,mıncık mıncık sıkıp bir kaba alıyoruz,içine soğan,peynir ve salataya gezdirir gibi yağ gezdiriyoruz.

    hamuru yumurtadan birazcık büyük bezeler yapıp,açıyoruz,arasına harçdan her tarafına döküp,açtığımız yufkayı bir tarafından tutup rulo yapıyoruz,tepsiye döşüyoruz bu şekilde.üzerine yumurtanın sarısını sürüp,200 derece fırında üzeri kızarana kadar pişiriyoruz.
     
    Son düzenleme: 17 Kasım 2008
  2. 17 Kasım 2008
    Konu Sahibi : megilara
  3. megilara

    megilara onelife,onesoul,onelove.. ÜZGÜN Pro Üye

    Katılım:
    28 Ocak 2008
    Mesajlar:
    3.385
    Beğenildi:
    24
    Ödül Puanları:
    148
  4. 17 Kasım 2008
    Konu Sahibi : megilara
  5. megilara

    megilara onelife,onesoul,onelove.. ÜZGÜN Pro Üye

    Katılım:
    28 Ocak 2008
    Mesajlar:
    3.385
    Beğenildi:
    24
    Ödül Puanları:
    148
  6. 17 Kasım 2008
    Konu Sahibi : megilara
  7. hxuxzxuxn_yxixlxix

    hxuxzxuxn_yxixlxix Popüler Üye Üye

    Katılım:
    29 Ağustos 2007
    Mesajlar:
    7.682
    Beğenildi:
    6
    Ödül Puanları:
    146
    offff yaaa cok canım cektı mukemmel gorunuyosenağlama
     
  8. 17 Kasım 2008
    Konu Sahibi : megilara
  9. ilayda26

    ilayda26 Yeni Üye Üye

    Katılım:
    23 Aralık 2007
    Mesajlar:
    927
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Ellerine saglik canimm, nefis görûnüyorlarr.....ben ispanakli yaptigim zaman, ispanagi kavurup koyarim hamurun içine
     
  10. 17 Kasım 2008
    Konu Sahibi : megilara
  11. megilara

    megilara onelife,onesoul,onelove.. ÜZGÜN Pro Üye

    Katılım:
    28 Ocak 2008
    Mesajlar:
    3.385
    Beğenildi:
    24
    Ödül Puanları:
    148
    aslında ben de kavurup koyardım ama annem tavsiye etti
    kavurmak gerekmiyor diye
    sen de bir dene istersen...
     
  12. 17 Kasım 2008
    Konu Sahibi : megilara
  13. hxuxzxuxn_yxixlxix

    hxuxzxuxn_yxixlxix Popüler Üye Üye

    Katılım:
    29 Ağustos 2007
    Mesajlar:
    7.682
    Beğenildi:
    6
    Ödül Puanları:
    146
    ben bu aksam bu boregı yapmalıyım canım okadar cektıkı anlatamam
    zaten aşeriyorum yalnız bısey sorucam canım hamuru cokmu ınce açmamız gerek?
     
  14. 17 Kasım 2008
    Konu Sahibi : megilara
  15. megilara

    megilara onelife,onesoul,onelove.. ÜZGÜN Pro Üye

    Katılım:
    28 Ocak 2008
    Mesajlar:
    3.385
    Beğenildi:
    24
    Ödül Puanları:
    148
    ayyy canım benim yaaaa
    ben de emziriyorum:)))))buradan bakıp canım çekiyor,sonra sütüm kaçar walla diye bahane bulup yapıp yiyorum
    tatlım sen akşam mutlaka yap ye
    hamuru çok da ince açmana gerek yok
     
  16. 17 Kasım 2008
    Konu Sahibi : megilara
  17. hxuxzxuxn_yxixlxix

    hxuxzxuxn_yxixlxix Popüler Üye Üye

    Katılım:
    29 Ağustos 2007
    Mesajlar:
    7.682
    Beğenildi:
    6
    Ödül Puanları:
    146
    tamam canım bu aksam mutlaka yapmam gerek yemezzem ölurum :KK43:
     
  18. 1 Şubat 2009
    Konu Sahibi : megilara
  19. Sympathique

    Sympathique Popüler Üye Pro Üye

    Katılım:
    19 Kasım 2007
    Mesajlar:
    8.706
    Beğenildi:
    45
    Ödül Puanları:
    153
    ellerine saglik canimya harika gorunuyo valla agzimin suyu akti hehehe
    olsada yesek
    ispanagada bayilirim