Ispanaklı Piliç Sarması

Konusu 'Tavuk Yemekleri' forumundadır ve nevbahar tarafından 29 Mayıs 2008 başlatılmıştır.

    29 Mayıs 2008
    Konu Sahibi : nevbahar
  1. nevbahar

    nevbahar Herkes Olmuş Sahtekar Pro Üye

    Katılım:
    25 Nisan 2007
    Mesajlar:
    3.936
    Beğenildi:
    9
    Ödül Puanları:
    148
    Ispanakları ayıklayıp, bol suda yıkayarak küçük küçük doğrayın.
    Soğanı margarinle pembeleştirin ve içine ıspanakları ilave edip kavurun.
    Tuz ve karabiber ekleyip, ateşten alın.
    Piliç göğsünü iyice döverek, inceltin.
    Tuz ve karabiber serpin.
    Dövülmüş etlerin üzerine ıspananaklı harcı yayın.
    Ortasına yarıdan kestiğiniz haşlanmış havucu yerleştirin.
    Piliç göğsünü rulo yaparak sarın.
    Kürdanla iki ucunu birleştirin.
    Önce una, sonra çırpılmış yumurtaya, en son galeta ununa bulayıp çıkartın.
    Sıvıyağda arkalı önlü kızartarak servis yapın.