Istavrit Pilaki

Konusu 'Deniz Ürünleri' forumundadır ve Elif tarafından 29 Aralık 2008 başlatılmıştır.

    29 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.619
    Beğenildi:
    5.147
    Ödül Puanları:
    438
    Baliklari baslari kalacak sekilde ayiklayin. Yikayip tuzlayin.
    Domatesi yikayin. Kabugunu soyup küb seklinde dograyin.
    Maydanozu ayiklayip kiyin. Sivi yagda kavurun.Domatesi ekleyip yumusayana kadar pisirin. Baliklari domatesin üzerine dizin, yarim limonun suyu ve bir çay bardagi su ilave edip tuz koyun. 10-15 dakika pisirip servis yapin.