ızgara sardalya

Konusu 'Deniz Ürünleri' forumundadır ve Elif tarafından 5 Ocak 2009 başlatılmıştır.

    5 Ocak 2009
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.662
    Beğenildi:
    5.193
    Ödül Puanları:
    438
    Önce fırın ızgaranızı kızdırın.
    Sardalyaları temizleyip, yıkayıp kurulayın. Genişçe bir tabağa koyup sıvı yağla yağlayarak tuzu serpin.
    Unu bir tabağa koyun, sardalyaları una buladıktan sonra silkeleyerek fazla ununu atın.
    Balıkları kızgın ızgaraya koyup her iki yanlarını 4-5 dakika pişirin. Fırından alıp servis tabağına yerleştirerek yanında limon parçalarıyla servis edin
     
  2. 28 Nisan 2009
    Konu Sahibi : Elif
  3. MerveKondu

    MerveKondu Popüler Üye Üye

    Katılım:
    11 Mart 2008
    Mesajlar:
    394
    Beğenildi:
    21
    Ödül Puanları:
    108
    arkadaşlar bide afedersiniz boklu kebap deniyo ,ismi öyle ne yapayım,,sardalyaları yıkayıp hiç temizlemeden mangalda yapıyosunuz , hem yapışmıyor , hemde yerken üzerindeki kabuğu ve içi kolayca çıkıyor bembeyaz eti kalıyor,,tavsiye ederim çok lezzetli oluyor.....