Izgara Sebzeli Adana Kebap

Konusu 'Yöresel Yemekler' forumundadır ve NILBERA tarafından 4 Eylül 2009 başlatılmıştır.

    4 Eylül 2009
    Konu Sahibi : NILBERA
  1. NILBERA

    NILBERA SeVGi KeLeBeĞi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    6.271
    Beğenildi:
    82
    Ödül Puanları:
    153
    [​IMG]
    alıntıdır



    Malzemeler
    1 paket Adana Kebap
    200 g bebek kabak
    200 g bebek havuç
    8 adet kuşkonmaz
    2 adet domates

    Hazırlanışı
    Adanaları tavada, ızgarada veya fırında ısıtın. Sebzeleri ortadan ikiye kesin. Fesleğen, zeytinyağı ve nar ekşisi ile harmanlayın. Sebzeleri tavada veya ızgarada pişirin. Üzerine nar ekşisi ve zeytinyağı dökerek servis edin.