Jambonlu Krep Sarma

Konusu 'Sandviç - Kanepeler' forumundadır ve xxDerinxx tarafından 31 Ağustos 2010 başlatılmıştır.

    31 Ağustos 2010
    Konu Sahibi : xxDerinxx
  1. xxDerinxx

    xxDerinxx ♥♥ Aşkım ♥♥ Üye

    Katılım:
    23 Ocak 2010
    Mesajlar:
    9.052
    Beğenildi:
    15
    Ödül Puanları:
    148
    Alıntıdır...



    6 adet krep,akıtma
    4-5 adet közlenmiş kırmızı biber
    yarım su bardağı süzme yoğurt
    1 paket krem peynir/200 gr.
    1 paket jambon~~ben 8 ade ince dilim salam kullandım.
    Krep için;
    1 su bardağı süt
    1 su bardağı un
    tuz,2 y.k sıvıyağ
    2 yumurta

    Malzemeleri blendır da pürüzsüz olana kadar çırpın böyle çok pratik oluyor:)
    krep tavanızı ocağa koyun ve ocağı açın.1-2 damla sıvıyağ damlatıp yaydırın ve krep harcından bir kepçe alıp tavanın ortasına dökün ve hızlı hareketlerle tavayı sallayarak yayın. kontrol edin pişince spatulayla çevirin.
    bu krep harcından ortalama 6 adet krep çıkıyor.Krepleri yanayana uçlarının bir kısmı birbirlerinin üzerlerine gelecek şekilde dizin.
    süzme yoğurdu ve krem peyniri çatalla karıştırın ve kreplerin üzerine sürün.
    krem peynirin üzerine jambonları dizin.
    Közlenmiş biberleri açarak dizin.
    krebi yavaşça sarın ve streç filmleyerek dolaba kaldırın.
    dilimleyerek servis yapın.
     
  2. 31 Ağustos 2010
    Konu Sahibi : xxDerinxx
  3. xxDerinxx

    xxDerinxx ♥♥ Aşkım ♥♥ Üye

    Katılım:
    23 Ocak 2010
    Mesajlar:
    9.052
    Beğenildi:
    15
    Ödül Puanları:
    148
    http://2.bp.kadinlarkulubu.com/_7xuSSZXCBWU/Sle8YZMPQdI/AAAAAAAADOU/FIeDVzYF48E/s400/DSCN4702.JPG