Jöleli Tavuk Göğsü-Resimli

Konusu 'Tatlılar' forumundadır ve Elif tarafından 20 Aralık 2008 başlatılmıştır.

    20 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.644
    Beğenildi:
    5.180
    Ödül Puanları:
    438
    [​IMG]
    [​IMG]
    tarif filizim üyemizin olup eski yemek forumundan bu formata taşınmışdır



    1 kilo süt(5 bardak)
    1 su bardağı un
    1,5 su bardağı toz şeker
    2 yemek kaşığı pirinç unu
    1paket vanilya
    yarım paket margarin

    Margarini tencereye koyun.yağ eriyince unu koyup 5 dakika çırpın.ocaktan alıp ılık hale getirin karıştırarak.Sonra içine pirinç unu,toz şekeri,vanilyayı,sütü döküp ocakta 5 dk kaynatın.Ocaktan alınca ılık hale gelince 4-5 dk mikserle çırpalım.Geniş borcama alıp üzerine fındık çikolata parçaları ve en son jölesini koyup dolapta soğumaya bırakalım..Afiyet olsun...
     
  2. 24 Ocak 2009
    Konu Sahibi : Elif
  3. kubra663

    kubra663 Aktif Üye Üye

    Katılım:
    2 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    51
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    76
    muz ve muzlu jöleyle yapmanızıda tavsıye ederım..