Jülyen Salata (Çok Estetik)

Konusu 'Salatalar' forumundadır ve xxDerinxx tarafından 8 Mayıs 2010 başlatılmıştır.

    8 Mayıs 2010
    Konu Sahibi : xxDerinxx
  1. xxDerinxx

    xxDerinxx ♥♥ Aşkım ♥♥ Üye

    Katılım:
    23 Ocak 2010
    Mesajlar:
    9.052
    Beğenildi:
    15
    Ödül Puanları:
    148
    portakalagaci.com'dan alıntıdır...



    1,5 kg kabak, soyulmuş
    1kg havuç, soyulmuş
    1 demet dereotu, doğranmış
    3-4 salatalık, soyulmamış
    Sos için:
    yarım çay b. zeytinyağı
    1,5 limonun suyu
    tuz
    kuru fesleğen

    Sebzeleri jülyen bıçağıyla fotoğraftaki gibi doğrayıp harmanlayın. (kabakların ve salatalıkların çekirdekleri kısımlarını doğramayın)
    Sosunu servisten 1 saat önce üszgeçten geçirerek salataya ilave edin.
    Dereotuyla süsleyip servis yapın.
     
  2. 8 Mayıs 2010
    Konu Sahibi : xxDerinxx
  3. xxDerinxx

    xxDerinxx ♥♥ Aşkım ♥♥ Üye

    Katılım:
    23 Ocak 2010
    Mesajlar:
    9.052
    Beğenildi:
    15
    Ödül Puanları:
    148
  4. 10 Mayıs 2010
    Konu Sahibi : xxDerinxx
  5. kelebek1238

    kelebek1238 ANKARA = AŞKIM... Üye

    Katılım:
    11 Eylül 2008
    Mesajlar:
    1.332
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    106
    bu jülyen rende cok becerikli...
     
  6. 11 Mayıs 2010
    Konu Sahibi : xxDerinxx
  7. xxDerinxx

    xxDerinxx ♥♥ Aşkım ♥♥ Üye

    Katılım:
    23 Ocak 2010
    Mesajlar:
    9.052
    Beğenildi:
    15
    Ödül Puanları:
    148
    Kesinlikle öyle, harikalar yaratıyor...
     
  8. 17 Eylül 2010
    Konu Sahibi : xxDerinxx
  9. Deryacik

    Deryacik ...KUAFÖR OLDUM BEN... Üye

    Katılım:
    18 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    7.811
    Beğenildi:
    4
    Ödül Puanları:
    146
    Şahane görünüyor