KÜRDAN KEBABI(resimli)

Konusu 'Et Yemekleri' forumundadır ve AsiMavi tarafından 2 Nisan 2009 başlatılmıştır.

    2 Nisan 2009
    Konu Sahibi : AsiMavi
  1. AsiMavi

    AsiMavi ♥♥..hosgeldin BeHiCeM..♥♥ Üye

    Katılım:
    13 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    3.337
    Beğenileri:
    10
    Ödül Puanları:
    38
    Özel Mesaj At
    super bir yemek denemenizi tavsiye ederim



    500gr. kıyma

    1 adet kuru soğan

    2 diş sarımsak

    maydonoz

    karabiber, pul biber, tuz

    4 adet iri boy patlıcan

    kızartmak için sıvıyağ

    domates, yeşil biber

    1 yemek kaşığı salça

    1 su bardağı su

    tuz

    Patlıcanları çizgi çizgi soyup uzunlamasına dilimliyoruz. Sıvıyağda kızartıyoruz. Köftesi için olanmalzeme ile köftesini yuğuruyoruz. Kızaran patlıcanın üzerine köfteyi koyup rulo sarıyoruz.

    Üzerine domates ve biber dilimi koyup kürdanı batırıp fırın tepsisine diziyoruz.

    Üzerine salça ve suyu karıştırıp döküyoruz ve fırına veriyoruz 200dc. bir saat piriyoruz.
  2. 2 Nisan 2009
    Konu Sahibi : AsiMavi
  3. AsiMavi

    AsiMavi ♥♥..hosgeldin BeHiCeM..♥♥ Üye

    Katılım:
    13 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    3.337
    Beğenileri:
    10
    Ödül Puanları:
    38
    Özel Mesaj At
    [​IMG]

    [​IMG]
    Son düzenleme: 2 Nisan 2009
  4. 2 Nisan 2009
    Konu Sahibi : AsiMavi
  5. SeYhN

    SeYhN Yeni Üye Üye

    Katılım:
    7 Ocak 2009
    Mesajlar:
    1.284
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Özel Mesaj At
    Ellerine sağlık harika cokacimcoook
  6. 3 Nisan 2009
    Konu Sahibi : AsiMavi
  7. Azeri kizi

    Azeri kizi Türkiye'mmm Üye

    Katılım:
    21 Haziran 2007
    Mesajlar:
    5.722
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    0
    Özel Mesaj At
    Bu gercekten cok lezzetli bir yemek .Bende yapiyorum bunu.
    Zaten patlican hastasiyim.
  8. 3 Nisan 2009
    Konu Sahibi : AsiMavi
  9. incitanemtuana

    incitanemtuana EVLI MUTLU IKI COCUKLU :) Pro Üye

    Katılım:
    10 Aralık 2007
    Mesajlar:
    25.558
    Beğenileri:
    5
    Ödül Puanları:
    0
    Özel Mesaj At
    abovvvvvvvvv bir patlican hastasi olarak mutlaka denemeliyim
    ellerine saglik canim harika görünüyolar a.s.
  10. 3 Nisan 2009
    Konu Sahibi : AsiMavi
  11. AsiMavi

    AsiMavi ♥♥..hosgeldin BeHiCeM..♥♥ Üye

    Katılım:
    13 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    3.337
    Beğenileri:
    10
    Ödül Puanları:
    38
    Özel Mesaj At
    canim dene valla super oluyor.misafir icinde cok iyi bir yemek
  12. 3 Nisan 2009
    Konu Sahibi : AsiMavi
  13. _zhy_

    _zhy_ mis kokulu yalanlar x)) Üye

    Katılım:
    1 Eylül 2008
    Mesajlar:
    238
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Özel Mesaj At
    köfteleri içine hafif kızartmadan koyunca çiğ kalmıyor demi . hafif yagda cevirsek sonra patlıcana sarsak olurmu sizce?yanına pirinç pilavı ile güzel olur değil mi
  14. 3 Nisan 2009
    Konu Sahibi : AsiMavi
  15. AsiMavi

    AsiMavi ♥♥..hosgeldin BeHiCeM..♥♥ Üye

    Katılım:
    13 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    3.337
    Beğenileri:
    10
    Ödül Puanları:
    38
    Özel Mesaj At
    yok canim cig kalmiyor.zaten firinda piscek ya.ooo valla yanina pirinc pilavi super olur.
    ben zaten pirinc pilavi ile servis yapiyorum
  16. 9 Nisan 2009
    Konu Sahibi : AsiMavi
  17. Sympathique

    Sympathique Yeni Üye Pro Üye

    Katılım:
    19 Kasım 2007
    Mesajlar:
    8.686
    Beğenileri:
    4
    Ödül Puanları:
    0
    Özel Mesaj At
    bu yemege bayiliyorum bende ,patlicanli olunca patlicani cok severim ,ama iste fazla yagli seylerden kaciniyorum ,biraz
    su rejimden bi cikimbak gor tariflerini insallah uygularim cani
  18. 9 Nisan 2009
    Konu Sahibi : AsiMavi
  19. esoess

    esoess kocasına ve kızına aşık.. Üye

    Katılım:
    16 Ocak 2009
    Mesajlar:
    3.608
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    36
    Özel Mesaj At
    sanırım buna islim köftede deniyor bende yaparım ama arada malum biraz yağlı bi yemek