Kaarl mantar

Konusu 'Zeytinyağlılar' forumundadır ve kestane tarafından 5 Ocak 2009 başlatılmıştır.

    5 Ocak 2009
    Konu Sahibi : kestane
  1. kestane

    kestane Popüler Üye Üye

    Katılım:
    29 Aralık 2008
    Mesajlar:
    1.091
    Beğenildi:
    4
    Ödül Puanları:
    148
    1 ota boy soğanı ilk önce biraz sararana kadar kavuruyoruz daha sonra doğradığımız mantarları kavurmaya başlıyoruz mantarlar suyunu çekip pişince rendelediğimiz kaşarı üzerine ekleyip servis yapıyoruz[kaşarı ekleyince tavanın kapağını açık bırakmayın]ben bu akşam yaptım eşim çok beğendi normalde herşeyi beğenmez]

    mantarları soyup yıkadıktan sonra biraz sirkeli suda bekletin

    1Adet soğan,5oogr mantar.zeytin yağı,kaşar peyniri

    soğan kavrulurken tuzu atarsanız soğan daha çabuk pişer ve mantarlarda tuzu içine daha çok çeker