Kabak İmam Bayıldı

Konusu 'Zeytinyağlılar' forumundadır ve Elif tarafından 2 Aralık 2008 başlatılmıştır.

    2 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.663
    Beğenildi:
    5.193
    Ödül Puanları:
    438
    Kabakların kabuğu kazınır ve bıçakla karınlarında boyuna yarıklar açılır. Kızgın yağda her yeri iyice kızarana kadar kızartılıp çıkarılır.
    Soğanlar halka halka doğranıp yağda kavrulur. Küçük doğranan domates ve sarımsaklar ilave edilip pişirilir. Kıyılmış maydanoz ve nane ilave edilip ateşten alınır. Tuz ve karabiber koyup karıştırılır.
    Hazırlanan iç kabaklara doldurulup bir tencerenin içine yerleştirilir. Yumuşayıncaya kadar pişirilir
    kaynak:.zeybir.com
     
  2. 28 Ağustos 2009
    Konu Sahibi : Elif
  3. Harikaaa

    Harikaaa Aktif Üye Üye

    Katılım:
    11 Ağustos 2009
    Mesajlar:
    54
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    76
    Bu tarifi bende biliyorum gerçekten çok lezzetli herkese tavsiye ederim :)
     
  4. 21 Aralık 2009
    Konu Sahibi : Elif
  5. Dayf

    Dayf Yeni Üye Üye

    Katılım:
    7 Kasım 2008
    Mesajlar:
    150
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    0
    evet bende biliyorum ve yapıyorum herkes yapsın bunu arkadaşlar paylaşım için çok teşekkürler
     
  6. 30 Nisan 2010
    Konu Sahibi : Elif
  7. Pink7

    Pink7 ヅ 웃♥♥♥유 &#1 Üye

    Katılım:
    13 Mart 2010
    Mesajlar:
    2.075
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    106
    Elinize saglık
     
  8. 2 Haziran 2011
    Konu Sahibi : Elif
  9. samanci

    samanci Aktif Üye Üye

    Katılım:
    18 Mayıs 2011
    Mesajlar:
    26
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    31
    elinize sağlık..