Kabak Tatlısı-Resimli

Konusu 'Tatlılar' forumundadır ve megilara tarafından 15 Şubat 2009 başlatılmıştır.

    15 Şubat 2009
    Konu Sahibi : megilara
  1. megilara

    megilara onelife,onesoul,onelove.. ÜZGÜN Pro Üye

    Katılım:
    28 Ocak 2008
    Mesajlar:
    3.385
    Beğenildi:
    24
    Ödül Puanları:
    148
    ....

    ...

    2 KG kabak
    2 su bardağı toz şeker
    1 çay bardağı su
    iri çekilmiş ceviz ya da hindistan cevizi

    Kabakları soyup dilimliyoruz
    tencereye kabakları dizip üzerine şekeri döküyoruz
    (tencere küçükse 1 sıra kabak 1 bardak şeker şeklinde dizin)
    1 çay bardağı suyu da ilave edip,kabaklar yumuşayana kadar
    pişiriyoruz(yaklaşık 1 saat kısık ateşte),soğuduktan sonra üzerine ceviz serpiyoruz...
     
  2. 15 Şubat 2009
    Konu Sahibi : megilara
  3. megilara

    megilara onelife,onesoul,onelove.. ÜZGÜN Pro Üye

    Katılım:
    28 Ocak 2008
    Mesajlar:
    3.385
    Beğenildi:
    24
    Ödül Puanları:
    148
  4. 16 Mayıs 2009
    Konu Sahibi : megilara
  5. Sympathique

    Sympathique Popüler Üye Pro Üye

    Katılım:
    19 Kasım 2007
    Mesajlar:
    8.706
    Beğenildi:
    45
    Ödül Puanları:
    153
    canim bende firinda pisiriyorum ,oda cok guzel oluyo
     
  6. 17 Mayıs 2009
    Konu Sahibi : megilara
  7. megilara

    megilara onelife,onesoul,onelove.. ÜZGÜN Pro Üye

    Katılım:
    28 Ocak 2008
    Mesajlar:
    3.385
    Beğenildi:
    24
    Ödül Puanları:
    148
    aslında annem de fırında pişirir,gerçekten nefis olur...
    sen eklemiş miydin tarifi?bi bakiim ben
     
  8. 5 Haziran 2009
    Konu Sahibi : megilara
  9. Charm

    Charm Whats up ? Pro Üye

    Katılım:
    18 Ekim 2007
    Mesajlar:
    10.894
    Beğenildi:
    19
    Ödül Puanları:
    198
    Tarıfı aldım ellerıne saglık arkadasım..