Kabaklı Bulgur Pilavı (Mersin)

Konusu 'Pilavlar' forumundadır ve you_know tarafından 25 Şubat 2010 başlatılmıştır.

    25 Şubat 2010
    Konu Sahibi : you_know
  1. you_know

    you_know Ne bu neşe ? Pro Üye

    Katılım:
    13 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    18.749
    Beğenildi:
    89
    Ödül Puanları:
    203
    Su kaynatılır, tuz ve kabaklar ilave edilir. Kabaklar biraz yumuşayınca bulgur konur ve kısık ateşte suyunu çekip göz göz oluncaya kadar pişirilip ateşten alınır. Üzerine kızdırılmış yağ dökülür ve peçete örtülerek tencerenin kapağı kapatılır ve 15-20 dakika demlendirilir.
     
  2. 13 Temmuz 2010
    Konu Sahibi : you_know
  3. safkan

    safkan Popüler Üye Üye

    Katılım:
    18 Nisan 2009
    Mesajlar:
    1.257
    Beğenildi:
    12
    Ödül Puanları:
    106
    annem yapıyor cok cok lezzetlı bı pılav aslından yemek gıbı oluyor resımde olsaydı ıyı olurmus