Kadinbudu kofte

Konusu 'Köfteler' forumundadır ve nnurayy tarafından 18 Temmuz 2008 başlatılmıştır.

    18 Temmuz 2008
    Konu Sahibi : nnurayy
  1. nnurayy

    nnurayy annesinin bal-kaymagi Üye

    Katılım:
    22 Şubat 2008
    Mesajlar:
    2.588
    Beğenildi:
    5
    Ödül Puanları:
    106
    patetes puresiyle hem yaz hem kis ana yemegi ramazan sofralarinada yakisan bir kofte

    1kilo kiyma 2ye ayrilinca bir yarisi bol soganla kavrulur tuz karabiber eklenip sogumaya birakilir.
    yarim su bardagi iri pirinc haslanip sogumaya birakilir

    1kilo kiyma
    2orta boy sogan
    yarim su bardagi baldo pirinc
    tuz
    karabiber
    un
    yumurta

    kavurdugumuz soganli kiyma haslanmis pirinc cig kiyma yogurulur iri yassi kofte sekli verilir once una ardindan yumurtaya bulanip kizgin yagda onlu arlali kizartilir havlu peceteye cikarilip fazla yagi alinir pure ile servis edilir.Afiyet olsun
     
  2. 9 Eylül 2008
    Konu Sahibi : nnurayy
  3. oyapapatya

    oyapapatya Guru Üye

    Katılım:
    7 Kasım 2006
    Mesajlar:
    452
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    306
    arkadaşlar kadınbuduköfteyi yaptıktan sonra pişirmeden derindondurucuda saklıyabilir miyiz:icecream:a.s.a.s.
     
  4. 27 Ekim 2008
    Konu Sahibi : nnurayy
  5. kadis

    kadis Popüler Üye Üye

    Katılım:
    4 Ocak 2008
    Mesajlar:
    5.207
    Beğenildi:
    3
    Ödül Puanları:
    148
    kalan kıyma nerde
    ben mi kaçırdım
     
  6. 4 Kasım 2008
    Konu Sahibi : nnurayy
  7. kamilisss

    kamilisss Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! ÜZGÜN Üye

    Katılım:
    23 Ağustos 2008
    Mesajlar:
    500
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    31
    kacırdın canım bak orda soganlı kıyma pırınc ve cıg kıyma yogrulur dıyooo
     
  8. 12 Aralık 2008
    Konu Sahibi : nnurayy
  9. Kelebek_00

    Kelebek_00 seviyorum nan Üye

    Katılım:
    11 Aralık 2008
    Mesajlar:
    681
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    86
    cok severim kadinbudu kofteyi fakat bayadir yapmiyorum..bugun yapam
     
  10. 13 Aralık 2008
    Konu Sahibi : nnurayy
  11. anka_misali

    anka_misali Popüler Üye Pro Üye

    Katılım:
    25 Ekim 2008
    Mesajlar:
    10.923
    Beğenildi:
    4.432
    Ödül Puanları:
    238
    buzlukta saklayabiliyor muyuz kızlar kimse cevap vermemiş....
     
  12. 15 Aralık 2008
    Konu Sahibi : nnurayy
  13. N.S

    N.S Aktif Üye Üye

    Katılım:
    27 Kasım 2008
    Mesajlar:
    5
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    76
    merhaba,ya bende bişey sorcam...neden kıymaların yarısı çiğ yarısı pişmiş konuluyor...
    ben yeni yeni yemek yapmaya başladım....5 aylık evliyim.çok yemek bilgim yok.merak ettim
     
  14. 2 Ocak 2009
    Konu Sahibi : nnurayy
  15. nnurayy

    nnurayy annesinin bal-kaymagi Üye

    Katılım:
    22 Şubat 2008
    Mesajlar:
    2.588
    Beğenildi:
    5
    Ödül Puanları:
    106
    evet canim unluyorsunya tumurtaya batirmadan once iste o unlu haliyle 6sarli buzluk posetlerine koyabiliyorsun cikarip cozdukten sonra biraz daha unlayip yumurtaya bulayip kizgin yagda kizartabilirsin
     
  16. 3 Ocak 2009
    Konu Sahibi : nnurayy
  17. oyapapatya

    oyapapatya Guru Üye

    Katılım:
    7 Kasım 2006
    Mesajlar:
    452
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    306
    6sarli buzluk posetleri nasıl birşey canım.
     
  18. 13 Ocak 2009
    Konu Sahibi : nnurayy
  19. nnurayy

    nnurayy annesinin bal-kaymagi Üye

    Katılım:
    22 Şubat 2008
    Mesajlar:
    2.588
    Beğenildi:
    5
    Ödül Puanları:
    106
    normal posetler varya difriz icin iste onlara 6tane koy demek istedim