Kağıt Kebabı-Resimli

Konusu 'Kebaplar' forumundadır ve Cicilikiz tarafından 1 Kasım 2009 başlatılmıştır.

    1 Kasım 2009
    Konu Sahibi : Cicilikiz
  1. Cicilikiz

    Cicilikiz Popüler Üye Üye

    Katılım:
    24 Ağustos 2009
    Mesajlar:
    1.972
    Beğenildi:
    6
    Ödül Puanları:
    106
    [​IMG]



    1 Çorba Kaşığı Tereyağı
    150 gr Kuşbaşı Et
    1 Adet Soğan
    1 Diş Sarmısak
    2 Adet Domates
    1 Çay Kaşığı Kekik
    Tuz
    Yağlı Kağıt

    Öncelikle 1 çorba kaşığı tereyağını tencerede eritin.İçine aldığınız eti iyice kavurun.Et önce su bırakacak sonra kavrulurken bu suyu çekecektir.
    Suyunu çekince yemeklik doğranmış soğan ve dövülmüş sarmısağı da ekleyip,karıştırın. Birkaç dk daha kavurup,küp doğranmış domatesi ilave edin ve altını kapatın.1 çay kaşığı kekiği ve tuzu ekleyin.
    Yağlı kağıda sarın.Önceden ısıtılmış 200 dereceli fırında 5 dak daha tutun.Fırından alınca,üzerindeki kağıdı hafifçe yırtın. Dilerseniz ince kıyılmış maydanozla süsleyip,servis yapın.
     
  2. 29 Kasım 2009
    Konu Sahibi : Cicilikiz
  3. melisdeniz

    melisdeniz ıkı erkek annesı :) Üye

    Katılım:
    5 Kasım 2009
    Mesajlar:
    20.224
    Beğenildi:
    6
    Ödül Puanları:
    198
    hım nefisss göörünüyoo..kurban zaten denerim...
     
  4. 3 Aralık 2009
    Konu Sahibi : Cicilikiz
  5. fusyaoje

    fusyaoje Aktif Üye Üye

    Katılım:
    30 Kasım 2009
    Mesajlar:
    45
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    76
    bende deneyeceğim