Kakaolu Islak Kurabiye

Konusu 'Bisküviler - Kurabiyeler' forumundadır ve Elif tarafından 27 Aralık 2008 başlatılmıştır.

    27 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.595
    Beğenildi:
    5.125
    Ödül Puanları:
    438
    Hamur malzemelerini karistirip, aldigi kadar unla yumusak bir hamur elde edin. Istediginiz buyuklukte toplar yapip, uzerine hafifce bastirarak, yagli kagit serilmis firin tepsisine dizip, 200 derecede uzeri catlayana kadar pisirin. Sicak kurabiyeleri, soguk surubun icine, hizlica batirip, cikartin ve servis tabagina alip, antep fistigiyla susledikten sonra, bir gece dinlendirdikten sonra servis yapin.
     
  2. 29 Temmuz 2009
    Konu Sahibi : Elif
  3. EU3

    EU3 Guest

    ArkadaŞım kurabıyelr kaÇ dakıka fırında kalcak ben Şımdı yapıyorumda dakıkasını bılemdım
     
  4. 1 Ağustos 2009
    Konu Sahibi : Elif
  5. diegoo

    diegoo Guest

    Teşekkür ederiz elleriniz dert görmesin