Kalan iç malzemeyi nasıl saklayım?

Konusu 'Mutfak Püf Noktaları' forumundadır ve heidi28 tarafından 26 Aralık 2007 başlatılmıştır.

    26 Aralık 2007
    Konu Sahibi : heidi28
  1. heidi28

    heidi28 Guest

    arkadaşlar az önce karnıyarık yaptım ve ıc malzemesı arttı bazen dolma yaparken de malzeme artıyor derın dondurucuya koysam cıkarttıgım zaman tadında bı degısıklık olurmu kestane kebap acele cevapa.s.
     
  2. 26 Aralık 2007
    Konu Sahibi : heidi28
  3. deniz_gunes

    deniz_gunes Hayat devam ediyor... Pro Üye

    Katılım:
    9 Temmuz 2007
    Mesajlar:
    10.204
    Beğenildi:
    27
    Ödül Puanları:
    198
    Arkadaşım buzdolabı poşetlerine koyup, derin dondurucuda saklamaktan başka çaren yok.Annem ve kayınvalidem hep böyle yaparlar ve gerektiğinde de kullanırlar.. Tadında değişiklik olmaz merak etme..


    Bu arada karnıyarık yemeğine bayılırım:bbo:.........
     
  4. 26 Aralık 2007
    Konu Sahibi : heidi28
  5. themis

    themis Herşey çok güzel olacak Üye

    Katılım:
    3 Ekim 2007
    Mesajlar:
    388
    Beğenildi:
    4
    Ödül Puanları:
    106
    canım, bende artan malzemeleri dondurucuya koyuyorum. 2 tane poşete koyuyorum koku çekmemesi için veya saklama kabına koyuyorum. saklama kabını da poşetliyorum. önemli olan hava almaması. hiç bişey olmuyor, sonra rahat rahat kullanıyorum.
    Kolay gelsin...
     
  6. 26 Aralık 2007
    Konu Sahibi : heidi28
  7. heidi28

    heidi28 Guest

    kızlar cevaplar ıcın tesekkur ederım. ınanın kalan malzemeyı neyapacagımı sasırıyordum. bu arada deniz güneş gel beraber yiyelim istediğin karnı yarık olsun canım ıkınızede sevgıler...
     
  8. 26 Aralık 2007
    Konu Sahibi : heidi28
  9. themis

    themis Herşey çok güzel olacak Üye

    Katılım:
    3 Ekim 2007
    Mesajlar:
    388
    Beğenildi:
    4
    Ödül Puanları:
    106
    Ama bende çok severim karnıyarık yemeğini, bende geliyim mi? :eek:
     
  10. 26 Aralık 2007
    Konu Sahibi : heidi28
  11. TK646

    TK646 Aktif Üye Üye

    Katılım:
    16 Eylül 2007
    Mesajlar:
    970
    Beğenildi:
    2
    Ödül Puanları:
    86
    Ben folyoya sarıp dolmaların üstüne koyuyorum onlarla pişiyo az az tabakların kenarlarına ekliyorum :))
     
  12. 26 Aralık 2007
    Konu Sahibi : heidi28
  13. themis

    themis Herşey çok güzel olacak Üye

    Katılım:
    3 Ekim 2007
    Mesajlar:
    388
    Beğenildi:
    4
    Ödül Puanları:
    106
    Aaaaaa, çok güzel bi fikir. Ben de ara sıra böybe yapıyım bari. Hem tabakta da hoş gözükür. Teşekkürler canım. :sm_cool:
     
  14. 26 Aralık 2007
    Konu Sahibi : heidi28
  15. TK646

    TK646 Aktif Üye Üye

    Katılım:
    16 Eylül 2007
    Mesajlar:
    970
    Beğenildi:
    2
    Ödül Puanları:
    86
    Rc edrm ne demek bayılıyorum bu forumda fikir paylaşmaya yaa herkesten orjinal bişiler çıkıyo.
     
  16. 26 Aralık 2007
    Konu Sahibi : heidi28
  17. BenCano

    BenCano ~HürGeneral~ Üye

    Katılım:
    17 Aralık 2006
    Mesajlar:
    2.257
    Beğenildi:
    7
    Ödül Puanları:
    148
    bazıları biberi falann doldurupta bile saklıyolarmışş varmı öylee yapann
    pişince nasıl oluyo kii
     
  18. 26 Aralık 2007
    Konu Sahibi : heidi28
  19. Dishe

    Dishe ✿❤aŞk-ı KıYaMet❤✿ Üye

    Katılım:
    10 Nisan 2007
    Mesajlar:
    4.003
    Beğenildi:
    2
    Ödül Puanları:
    146
    bende atarım dondurucuya yaprak sarmasını..:1closedeyes:
    basına oturdugum zaman bol bol yapıp kalanını dondurucuya atıyorum ...yerimseniben