Kanada Vize

Konusu 'Yurtdışı Paylaşım Kanada' forumundadır ve MELTEMRE tarafından 25 Aralık 2008 başlatılmıştır.

    25 Aralık 2008
    Konu Sahibi : MELTEMRE
  1. MELTEMRE

    MELTEMRE 10.10.10 ❤ Pro Üye

    Katılım:
    12 Aralık 2008
    Mesajlar:
    2.701
    Beğenildi:
    15
    Ödül Puanları:
    148
    Kanada Vizesi - gerekli evraklar
    Kanada özellikle Türk öğrenciler başta olmak üzere, dünyanın bir çok bölgesinden insanı gerek iş olanakları, gerek doğa güzellikleri, gerek se kış sporları alanında çekmekte olan bir merkez haline gelmiştir. Önemli şehirleri olan, Vancouver, Toronto, Montreal ve Quebec gerçekten görülmeye değer güzellikler barındırmaktadır.


    BORDROLU ÇALIŞAN OLARAK KANADA VİZESİ ALMAK İÇİN GEREKLİ OLAN BELGELER


    # Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi, (yeni işe girilmiş ise eski SSK işe giriş bildirgesi gereklidir)
    # Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, KANADA konsolosluğuna, şirket sahibi tarafından yazılan şirketteki görevinizi, seyahat detaylarınızı ve vize talebinizi belirten dilekçe,
    # 4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi,
    # Son üç aylık bordro fotokopisi,
    # Ticari seyahatleriniz için KANADA da bulunan firmadan davetiye,
    # 2 adet resim, (beyaz fonlu ve yeni çekilmiş olması gereklidir)
    # Şirketin imza sirkülerinin fotokopisi,
    # Banka hesap cüzdanının fotokopisi,
    # Pasaport,
    # Gayrimenkul tapusu fotokopisi,
    # Şirketin vergi levhasının fotokopisi,
    # Kredi kartlarının fotokopisi,
    # Seyahat süresini içine alan 30.000 € teminatlı seyahat sağlık sigortası,
    # Şirkete ait ticari sicil gazetesinin fotokopisi,
    # Yeni tarihli faaliyet belgesinin fotokopisi gerekmektedir.





    ŞİRKET SAHİBİ OLARAK OLARAK KANADA VİZESİ ALMAK İÇİN GEREKLİ OLAN BELGELER


    # Seyahat süresini içine alan 30.000 € teminatlı seyahat sağlık sigortası,
    # Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, KANADA konsolosluğu nun vize bölümüne yazılmış olan, seyahat detaylarınızı ve vize talebinizi belirten dilekçe,
    # Ticari seyahatleriniz için KANADA da bulunan firmadan davetiye,
    # Kredi kartlarının fotokopisi,
    # Pasaport,
    # Banka hesap cüzdanının fotokopisi,
    # Şirkete ait ticari sicil gazetesinin fotokopisi,
    # Yeni tarihli faaliyet belgesinin fotokopisi,
    # Şirketin imza sirkülerinin fotokopisi,
    # Şirketin vergi levhasının fotokopisi,
    # 2 adet resim, (beyaz fonlu ve yeni çekilmiş olması gerekli)
    # Önceden ayarlanmış olan otel ve uçak rezervasyonları,
    # Gayrimenkul tapusu fotokopisi gerekmektedir.





    ÖĞRENCİ OLARAK KANADA VİZESİ ALMAK İÇİN GEREKLİ OLAN BELGELER

    # 2 adet resim, (beyaz fonlu ve yeni çekilmiş olması gerekli)
    # Anne veya babanın geçerli veya önceden almış olduğu KANADA vizesinin fotokopisi,
    # Eğer öğrenci 18 yaşını doldurmamış ise, KANADA ya seyahat edebilmesi için anne ve babadan alınan izin kağıdı,
    # Aile içerisinde şirket sahibi veya bordrolu çalışanlar var ise yukarıda belirtilen belgelerin tümü eklenmeli,
    # Seyahat süresini içine alan 30.000 € teminatlı seyahat sağlık sigortası,
    # KANADA Konsolosluğu nun vize bölümüne yazılmış olan dilekçe,
    # Pasaport,
    # Okuldan alınan yeni tarihli öğrenci belgesi gerekmektedir.





    EMEKLİ OLARAK KANADA VİZESi ALMAK İÇİN GEREKLİ OLAN BELGELER

    # Pasaport,
    # Seyahat süresini içine alan 30.000 € teminatlı seyahat sağlık sigortası,
    # Banka hesap cüzdanının fotokopisi,
    # Emeklilik cüzdanının fotokopisi,
    # KANADA Konsolosluğu nun vize bölümüne yazılmış olan dilekçe,
    # Gayrimenkul tapusu fotokopisi,
    # 2 adet resim, (beyaz fonlu ve yeni çekilmiş olması gerekli)
    # Sağlık karnesinin fotokopisi gerekmektedir.



    EV HANIMI OLARAK KANADA VİZESİ ALMAK İÇİN GEREKLİ OLAN BELGELER

    # Eşinin geçerli veya eski KANADA vizesi var ise fotokopisi,
    # Seyahat süresini içine alan 30.000 € teminatlı seyahat sağlık sigortası,
    # Banka hesap cüzdanının fotokopisi,
    # 2 adet resim, (beyaz fonlu ve yeni çekilmiş olması gerekli)
    # KANADA Konsolosluğu nun vize bölümüne yazılmış olan dilekçe,
    # Pasaport,
    # Eşi çalışıyor ise veya şirket sahibi ise yukarıda belirtilen belgelerin tümü eklenmeli,
    # Gayrimenkul tapusu fotokopisi gerekmektedir.
     
    Son düzenleme: 25 Aralık 2008