Kanarya Kebabı

Konusu 'Kebaplar' forumundadır ve Elif tarafından 17 Aralık 2008 başlatılmıştır.

    17 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.609
    Beğenildi:
    5.137
    Ödül Puanları:
    438
    Tavuk göğsünü kuşbaşı, domatesleri küp küp doğrayıp, tencereye alın.
    Biberleri, sarımsağı ve 1 çorba kaşığı sıvıyağı da ekleyerek kendi suyuyla ateşte pişirin.
    Haşlanmış patatesleri rendeleyin.
    1 Adet yumurta, 1 çorba kaşığı un, soğan rendesi, tuz ve karabiberi ekleyerek iyice yoğurun.
    Diğer tarafta 1 çorba kaşığı sıvıyağı teflon tavaya koyun, yaptığınız karışımdan mandalina büyüklüğünde parçalar alın ve eliznizle açarak tavaya koyun.
    İki tarafını kızartın.
    Servis tabağına alın ve ortalarına tavuklu karışımdan koyarak servis yapın.