Kapaklı Borcam mı Kapaksız mı?

Konusu 'Mutfak Araç ve Gereçleri' forumundadır ve marjinalfaydali tarafından 7 Ekim 2009 başlatılmıştır.

    7 Ekim 2009
    Konu Sahibi : marjinalfaydali
  1. marjinalfaydali

    marjinalfaydali http://www.ispanak.com.tr Üye

    Katılım:
    24 Eylül 2009
    Mesajlar:
    2.143
    Beğenildi:
    51
    Ödül Puanları:
    153
    Merhaba,

    evde kullanmak için borcam seti almaya karar verdm ama kapaklı mı alsam kapaksız mı karar veremedim.Kapaksız alınca ısı kaybından dolayı daha geç pişer gibime geliyor ama kapaklı da acaba börekleri filan nemlendirir mi ? Tavsiyeleriniz nedir?
     
    Son düzenleme: 7 Ekim 2009
  2. 9 Ekim 2009
    Konu Sahibi : marjinalfaydali
  3. KarKralicesi

    KarKralicesi hoppppp Gümmmm (: Pro Üye

    Katılım:
    16 Eylül 2006
    Mesajlar:
    23.260
    Beğenildi:
    17.070
    Ödül Puanları:
    488

    kapaklıda iyi kapaksızda...
    ıkiside cok kullanışlı...

     
  4. 9 Ekim 2009
    Konu Sahibi : marjinalfaydali
  5. kuzularinannesi

    kuzularinannesi A new day, A new start... Pro Üye

    Katılım:
    16 Aralık 2008
    Mesajlar:
    42.240
    Beğenildi:
    9.312
    Ödül Puanları:
    238
    kapaklısı da kapaksızı da işe yarıyo

    bir tane alıcaksan kapaklı al , kapaksız kullanman gerektiğinde öyle kullanırsın
     
  6. 9 Ekim 2009
    Konu Sahibi : marjinalfaydali
  7. Saruboceq

    Saruboceq İki Kız Annesi :) Pro Üye

    Katılım:
    17 Ekim 2007
    Mesajlar:
    12.405
    Beğenildi:
    101
    Ödül Puanları:
    198
    bence kesinlikle kapaklı al derim..kapaklarınıda ayrı birşeyde kullanırsın.
     
  8. 9 Ekim 2009
    Konu Sahibi : marjinalfaydali
  9. joey

    joey just breathe Üye

    Katılım:
    30 Eylül 2009
    Mesajlar:
    2.560
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    106
    benim annem kapaklarını bazen salata koymak için kullanıyor. çok amacı dışında ama olsun kullanıyor yani kaydirigubbakcemile3
     
  10. 9 Ekim 2009
    Konu Sahibi : marjinalfaydali
  11. bozo85

    bozo85 Banane, sanane:) Üye

    Katılım:
    4 Şubat 2009
    Mesajlar:
    20.417
    Beğenildi:
    12
    Ödül Puanları:
    198
    bence de kapaklı al...ben yemeğimi yapınca tencereden borcama aktarıyorum daha güzel duruyor
     
  12. 9 Ekim 2009
    Konu Sahibi : marjinalfaydali
  13. MissBiricik

    MissBiricik Yeni Üye Üye

    Katılım:
    14 Eylül 2009
    Mesajlar:
    6.242
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    bence de kapaklı al daha kullanışlı olur.
     
  14. 9 Ekim 2009
    Konu Sahibi : marjinalfaydali
  15. marjinalfaydali

    marjinalfaydali http://www.ispanak.com.tr Üye

    Katılım:
    24 Eylül 2009
    Mesajlar:
    2.143
    Beğenildi:
    51
    Ödül Puanları:
    153
    Teşekkür ederim fikirleriniz için opuyorumnanaktan
     
  16. 9 Ekim 2009
    Konu Sahibi : marjinalfaydali
  17. kardelen18

    kardelen18 Popüler Üye Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    7.729
    Beğenildi:
    361
    Ödül Puanları:
    153
    bende kapaklı alıcam kapağını farkl birşey içinde kullanayım diye
     
  18. 14 Ekim 2009
    Konu Sahibi : marjinalfaydali
  19. R2D2

    R2D2 Aklım sukut-u sever benim Üye

    Katılım:
    3 Eylül 2007
    Mesajlar:
    871
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    106
    Ben de kapaklı 2 tane yuvarlak tenceresi var. Gerçi kapaklarını kırdım .:lepi:
    Zeytinyağlılar için kullanıyorum.

    Diğerleride, kase ,kare ,dikdörgen ve yuvarlak tepsi onlarda kapak yok
    zaten.