Karides Güveç

Konusu 'Deniz Ürünleri' forumundadır ve Cicilikiz tarafından 18 Ocak 2010 başlatılmıştır.

    18 Ocak 2010
    Konu Sahibi : Cicilikiz
  1. Cicilikiz

    Cicilikiz Popüler Üye Üye

    Katılım:
    24 Ağustos 2009
    Mesajlar:
    1.972
    Beğenildi:
    6
    Ödül Puanları:
    106
    [​IMG]



    2 bardak karides
    1 yemek kaşığı tereyağı
    1 adet limonun suyu
    2 yemek kaşığı ketçap
    2 adet domates
    2 adet yeşil biber
    1 bardak mantar
    4 yemek kaşığı kaşar peyniri (rendelenmiş)
    Tuz
    Karabiber
    Kırmızı pul biber

    Yemeğin Tarifi
    Karidesleri yıkayın. Sirkeli suda 15 dakika haşlayın. Süzüp, ayıklayın. Bir kabın içine koyun. Tereyağı, tuz, karabiber, pul biber, limon suyu ve ketçabı karıştırarak, karideslerle iyice karıştırın. Domates, yeşil biber ve mantarları içine atın.

    Fırın kabına yerleştirin. Üzerine rende kaşar serpiştirin. 175 derecedeki fırında 25 dakika pişirin
     
  2. 17 Mart 2010
    Konu Sahibi : Cicilikiz
  3. derin07

    derin07 Aktif Üye Üye

    Katılım:
    17 Mart 2010
    Mesajlar:
    42
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    76
    tesekurler paylasım için
     
  4. 2 Nisan 2010
    Konu Sahibi : Cicilikiz
  5. TatLiGaci

    TatLiGaci Heidi ve kankileri Üye

    Katılım:
    10 Şubat 2009
    Mesajlar:
    14.516
    Beğenildi:
    70
    Ödül Puanları:
    203
    Çok lezzetli görünüyor..karides bulursam yapmayı düşünüyorum..
     
  6. 30 Nisan 2010
    Konu Sahibi : Cicilikiz
  7. Pink7

    Pink7 ヅ 웃♥♥♥유 &#1 Üye

    Katılım:
    13 Mart 2010
    Mesajlar:
    2.075
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    106
    Elinize saglık