Karides Tava

Konusu 'Deniz Ürünleri' forumundadır ve xxDerinxx tarafından 11 Mayıs 2010 başlatılmıştır.

    11 Mayıs 2010
    Konu Sahibi : xxDerinxx
  1. xxDerinxx

    xxDerinxx ♥♥ Aşkım ♥♥ Üye

    Katılım:
    23 Ocak 2010
    Mesajlar:
    9.052
    Beğenildi:
    15
    Ödül Puanları:
    148
    nefisyemektarifleri.com'dan alıntıdır...



    250gr bebek karides
    500gr mantar
    2 diş sarımsak
    2 büyük domates
    3 yemek kaşığı sıvı yağ
    tuz ve istenen baharatlar

    Karidesleri sıvı yağda hafif kavuruyoruz, küçük doğradığımız mantarlarla birlikte pişiriyoruz, pişmeye yakın soyup rendelediğimiz domates ve sarımsaklarımızı ekliyoruz, tuz ve baharatlarını kendi zevkinize göre katabilirsiniz.
    Hafif sulu kalacak şekilde pişirirseniz daha leziz olur.
    Afiyet olsun..
     
  2. 11 Mayıs 2010
    Konu Sahibi : xxDerinxx
  3. xxDerinxx

    xxDerinxx ♥♥ Aşkım ♥♥ Üye

    Katılım:
    23 Ocak 2010
    Mesajlar:
    9.052
    Beğenildi:
    15
    Ödül Puanları:
    148
  4. 7 Ekim 2010
    Konu Sahibi : xxDerinxx
  5. btrebru

    btrebru Mesleğine aşık anne:)) Üye

    Katılım:
    26 Ocak 2009
    Mesajlar:
    98
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    76
    Çok severim karidesi ben tereyağlı ve pul biberli seviyorum ama ilk fırsatta bu tarifide deneyeceğim.
     
  6. 7 Ekim 2010
    Konu Sahibi : xxDerinxx
  7. xxDerinxx

    xxDerinxx ♥♥ Aşkım ♥♥ Üye

    Katılım:
    23 Ocak 2010
    Mesajlar:
    9.052
    Beğenildi:
    15
    Ödül Puanları:
    148
    Şimdiden afiyet olsun...
     
  8. 12 Aralık 2010
    Konu Sahibi : xxDerinxx
  9. ArkeoS

    ArkeoS İkinci duam... Üye

    Katılım:
    18 Ağustos 2008
    Mesajlar:
    1.037
    Beğenildi:
    2
    Ödül Puanları:
    146
    hıc yemedım merak edıyorum aslında
     
  10. 17 Mart 2011
    Konu Sahibi : xxDerinxx
  11. Emadra

    Emadra Hünkarının Sultanı :) Üye

    Katılım:
    4 Mart 2011
    Mesajlar:
    1.693
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    61
    Tarif için teşekkürler.