Karidesli Tavuk

Konusu 'Deniz Ürünleri' forumundadır ve Elif tarafından 5 Ocak 2009 başlatılmıştır.

    5 Ocak 2009
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.627
    Beğenildi:
    5.158
    Ödül Puanları:
    438
    Bir bardak suyun içerisine tuz, biber, kekik ve saya sos koyarak iyice karıştırın
    Kalın dipli bir tencerede tavuk parçalarını hazırladığınız su ile 8-10 dakika pişirin
    Diğer tarafta, tavanın içerisinde yağı ısıtın önce karidesleri, daha sonra ise mantarları ekleyerek sote edin
    Pişen tavuk parçalarını servis tabağına alın
    Mantar, karides karışımını üzerine koyun ve karıştırın
    Kıyılmış (yada ikiye bölünmüş) bademler ile süsleyerek servis yapın
    NOT: Dondurulmuş karidesleri bir, iki dakika sıcak suyun içerisinde bekletirseniz hemen çözülürler.