Kariştirmali Adiyaman Pilavi

Konusu 'Yöresel Yemekler II' forumundadır ve yaramas tarafından 26 Eylül 2007 başlatılmıştır.

    26 Eylül 2007
    Konu Sahibi : yaramas
  1. yaramas

    yaramas Popüler Üye Üye

    Katılım:
    12 Ağustos 2007
    Mesajlar:
    952
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    106
    Malzemeler :

    1,5 kg Bulgur
    500 gr Terayağı
    2 kg Doğranmış Et ( Kavurma Et )
    100 gr Salça
    100 gr Pul Biber
    50 gr Baharat
    Yeteri kadar tuz

    Hazırlanışı :

    Et kavrulur , bir tencereye alınarak üzerine salça dökülür , biber ve baharat üzerine 1,5 litre su ile ilave edilir. Kaynadıktan sonra bulgur eklenerek bir miktar kaynatılıp suyu çekildikten sonra servis yapılır.

    AFİYET OLSUN :1hug: