Karnabahar kızartması (fotoğraflı)

Konusu 'Mezeler - Ordövrler' forumundadır ve Hoppidi tarafından 13 Kasım 2008 başlatılmıştır.

    13 Kasım 2008
    Konu Sahibi : Hoppidi
  1. Hoppidi

    Hoppidi Aktif Üye Üye

    Katılım:
    18 Şubat 2008
    Mesajlar:
    323
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    86
    karnabahar sevmeyen çocuklarınızın bile severek yiyeceği bir yemek...

    karnabaharı ufak parçalara bölüp haşlayın, soğutun..

    karnabahar,yoğurt,sarımsak,un,yumurta

    bir tabağa üç kaşık un, tuz, yumurta ve birazda su ekleyip bulamaç hazırlayın.soğumuş karnabaharları önce bu karışıma sonrada kızgın yağa atıp kızartın..kızarınca bir tabağa alıp üzerine sarımsaklı yoğurt döküp afiyetle yiyin..
     
  2. 13 Kasım 2008
    Konu Sahibi : Hoppidi
  3. Hoppidi

    Hoppidi Aktif Üye Üye

    Katılım:
    18 Şubat 2008
    Mesajlar:
    323
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    86
    [​IMG]
     
    Son düzenleme: 13 Kasım 2008
  4. 19 Kasım 2008
    Konu Sahibi : Hoppidi
  5. Puantiye

    Puantiye en güzeli hiç doğmamış olmak........ Üye

    Katılım:
    9 Ocak 2007
    Mesajlar:
    334
    Beğenildi:
    11
    Ödül Puanları:
    86
    gerçekten çok güzel oluyor bu tarif
    aynısını yapıyorum..çocuklar severek yiyorlar
     
  6. 17 Ocak 2009
    Konu Sahibi : Hoppidi
  7. kuzuzuzubambino

    kuzuzuzubambino Anne Şeni Çok Şeviyom.... Pro Üye

    Katılım:
    13 Şubat 2008
    Mesajlar:
    3.499
    Beğenildi:
    13
    Ödül Puanları:
    148
    sağol canım tarifi deneyeceğim bugün
     
  8. 23 Şubat 2009
    Konu Sahibi : Hoppidi
  9. OLACAKLARDANSORUMLUOLMAM

    OLACAKLARDANSORUMLUOLMAM Yeni Üye Üye

    Katılım:
    30 Ekim 2008
    Mesajlar:
    6.042
    Beğenildi:
    4
    Ödül Puanları:
    0
    bende çok seviyorum karnıbaharın hertürlüsüne açığım zaten :)
     
  10. 23 Şubat 2009
    Konu Sahibi : Hoppidi
  11. bebisim52

    bebisim52 Tüm varlığım kızımmm... Üye

    Katılım:
    7 Aralık 2007
    Mesajlar:
    4.903
    Beğenildi:
    19
    Ödül Puanları:
    148
    karnıbaharı çok severim özelliklede yemeğini.ama bir kaçkere denemiştim kızartmıştım ev çok koktu bende dhaa yapmadım bide çok yağlı oluyodu.

    ellerine sağlık cnm.
     
  12. 24 Mart 2009
    Konu Sahibi : Hoppidi
  13. kutaylin

    kutaylin mutluyum çünkü anneyim;) Üye

    Katılım:
    18 Nisan 2008
    Mesajlar:
    642
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    kızartmasını acaip sewerim ama ben yumurta kullanmdan mısır unuyla kızartıyorum daha güsel oluo sankii,yarın yapıcam zaten:KK66:
     
  14. 30 Mart 2009
    Konu Sahibi : Hoppidi
  15. acemiperi

    acemiperi Şükür Rabbime Üye

    Katılım:
    8 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    8.651
    Beğenildi:
    520
    Ödül Puanları:
    153
    ben de yumurtasız kızartırım.unu suyla bulamaç haline getirip haşlanmış küçük çiçekleri bu bulamaca buluyorum ve kızgın yağda kızartıyorum. maden suyu ekleyince daha hafif ve kıtır oluyor
    ağzım sulandı şimdi