Karnıbahar Köftesi

Konusu 'Köfteler' forumundadır ve Elif tarafından 18 Aralık 2008 başlatılmıştır.

    18 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.653
    Beğenildi:
    5.191
    Ödül Puanları:
    438
    Karmbaharın saplarını kesin,çiçekleri dağıtmadan ayırın.Tuzlu suda 10 dakika haşlayın,soğutun.
    Kıymayı çelik tencerenizde soğan ve margarinle
    suyunu çekinceye kadar kavurun.Ayrı bir kaba
    alın.Sonra karnıbaharı çiçek kısmı yukarıya
    gelecek şekilde tencereye dizin.
    Kıymayı üzerine dökün.Domatesleri üzerine
    koyun. En kısık alevde (yarımda da az) 20-25
    dakika pişirin,10 dakika dinlendirin