karpuz detoksu

Konusu 'Zayıflama Kürleri' forumundadır ve gulserennn tarafından 18 Ağustos 2010 başlatılmıştır.

    18 Ağustos 2010
    Konu Sahibi : gulserennn
  1. gulserennn

    gulserennn Aktif Üye Üye

    Katılım:
    20 Temmuz 2010
    Mesajlar:
    1.022
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    61
    [COLSabah: 3 bardak bitki çayı ve kilosu 60-70 arasında olanlar 500 gram, 70’ten fazla olanlar ise 1000 gram karpuz tüketmeli.

    Öğle: 3 bardak bitki çayı ve kilosu 60-70 arasında olanlar 500 gram, 70’ten fazla olanlar ise 1000 gram karpuz tüketmeli.

    Akşam (Gün batımı sonrası) : 3 bardak bitki çayı ve kilosu 60-70 arasında olanlar 500 gram, 70’ten fazla olanlar ise 1000 gram karpuz tüketmeli.




    3 gün boyunca devam eden karpuz detoksunda, her öğünde en az 3 fincan yeşil çay yada muhtelif bitki çayları ve PH seviyesi yüksek, kaliteli, alkali sular bolca tüketilmelidir. Bitki çaylarının içine tatlandırıcı olarak sadece çiçek balı kullanılmalıdır.



    Karpuz seçerken gübreli, iri ve hibrit (dölsüz) tohumlu karpuzlarla, kabaktan aşılanmış karpuz olmamasına kesinlikle dikkat edilmelidir.



    Karpuz detoksuna başlamadan 3 gün önce, detoksun etkisini artırmak amacıyla kırmızı et, kızartma, tavuk eti, konsantre gıda, siyah çay, beyaz ekmek gibi gıdaları tüketmemeye özen gösterilmelidir. İki detoks arasında geçen sürüde de bu kurala uyulmalıdır.



    OR="Magenta"][/COLOR]
     
  2. 18 Ağustos 2010
    Konu Sahibi : gulserennn
  3. gulserennn

    gulserennn Aktif Üye Üye

    Katılım:
    20 Temmuz 2010
    Mesajlar:
    1.022
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    61
    kızlar ben hemen başlıyorum iszede öneriri. sonuçta hiç bir yan etkiside yok
    aklından geçenler
    başarılar
     
  4. 24 Ekim 2014
    Konu Sahibi : gulserennn
  5. zeytinyaglipirasa

    zeytinyaglipirasa Popüler Üye Üye

    Katılım:
    4 Haziran 2013
    Mesajlar:
    1.675
    Beğenildi:
    175
    Ödül Puanları:
    118
    yaz gelsinde deneyelimmm:)