Kaşarlı Bayat Ekmek Böreği

Konusu 'Börekler' forumundadır ve Ultraviyole tarafından 9 Ağustos 2010 başlatılmıştır.

    9 Ağustos 2010
    Konu Sahibi : Ultraviyole
  1. Ultraviyole

    Ultraviyole Aktif Üye Üye

    Katılım:
    27 Temmuz 2010
    Mesajlar:
    633
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    41
    Bayat ekmekleri değerlendirmek için güzel bir alternatif



    Malzemeler
    1 Bayat Ekmek
    2 Su Bardağı Rendelenmiş Kaşarpeyniri
    3 Çorba Kaşığı Margarin
    4 Su Bardağı Su
    Tuz

    Bayat ekmeği küçük küpler halinde doğrayıp tuzlu suda haşlayın ve süzün.

    Fırın kalıbını yağlayıp bir sıra kaşar peyniri rendesi serpin ve üzerini kaplayacak kadar ekmek yerleştirin.

    Bir kat peynir rendesi bir kat ekmek şeklinde malzemeyi kar kat döşeyin. Son olarak peynir rendesini serpin. Üzerine eritilmiş margarini gezdirin.

    Önceden ısıtılmış 200 dereceye ayarlı fırında 25 dakika kadar pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
     
  2. 9 Ağustos 2010
    Konu Sahibi : Ultraviyole
  3. fascination

    fascination Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! ÜZGÜN Üye

    Katılım:
    9 Mart 2010
    Mesajlar:
    2.714
    Beğenildi:
    3
    Ödül Puanları:
    0
    resim koysaydın keşke merak ettim:uhm:
     
  4. 9 Ağustos 2010
    Konu Sahibi : Ultraviyole
  5. kuzum

    kuzum Bu konida hassasum Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    8.591
    Beğenildi:
    252
    Ödül Puanları:
    163
    Kız hani resim.

    Resmi görmeden kafam basmıyor malum öğlenden sonrasempatiksalakcinni
     
  6. 9 Ağustos 2010
    Konu Sahibi : Ultraviyole
  7. Ultraviyole

    Ultraviyole Aktif Üye Üye

    Katılım:
    27 Temmuz 2010
    Mesajlar:
    633
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    41
  8. 26 Ağustos 2010
    Konu Sahibi : Ultraviyole
  9. armonipark

    armonipark Aktif Üye Üye

    Katılım:
    24 Ağustos 2010
    Mesajlar:
    99
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    31
    daha önceden de bildiğim bir tarifti.Herkese tavsiye ederim.Mutlaka deneyin