Kaşarlı çörek

Konusu 'Hamur İşleri' forumundadır ve EU3 tarafından 3 Nisan 2009 başlatılmıştır.

    3 Nisan 2009
    Konu Sahibi : EU3
  1. EU3

    EU3 Guest

    :)))

    ön hazırlık gerektirmez.

    2 adet ekmek hamuru
    150 gr kaşar
    1 su bard. sıcak su
    üzerine;susam

    ekmek hamurlarını derin bir kaba alın.rendelenmiş kaşarı içine katın.1 su bard. sıcak suyuda katıp birbirine yedirene kadar iyice yoğurun.hazırladığınız hamuru 8 eşit parçaya bölün.her birini elinizle yuvarlayıp alüminyum folyaya dizin ve üzerlerini streç filmle sarın.sıcak bir yerde 30 dk bekletin.hamurlar kabarınca,üzerlerine susam serpip,180 derecede pişirin.afiyet olsun.
     
  2. 3 Nisan 2009
    Konu Sahibi : EU3
  3. incitanemtuana

    incitanemtuana EVLI MUTLU IKI COCUKLU :) Pro Üye

    Katılım:
    10 Aralık 2007
    Mesajlar:
    25.557
    Beğenildi:
    21
    Ödül Puanları:
    198
    oh saol canim bu saate canimi cekdir bakalim :)
    sen rejimdesin ama ben okudukca bakdikca kilo aliyorum nerdeysse :)
    ellerine saglik
    rejimini bitirir bitirmez yap ve resimlerinide ekle sekerim :)
     
  4. 3 Nisan 2009
    Konu Sahibi : EU3
  5. EU3

    EU3 Guest

    sorma aslında benimde çok canım çekiyor ama maalesef yiyemiyorum.meksika biberi hapından kullanıyorum.iyiki kullanıyorum yoksa şimdi yapardım valla üşenmeden.o biraz dizginliyor.ıNŞALLAH yakın zamanda koyarım resim.
     
  6. 3 Nisan 2009
    Konu Sahibi : EU3
  7. incitanemtuana

    incitanemtuana EVLI MUTLU IKI COCUKLU :) Pro Üye

    Katılım:
    10 Aralık 2007
    Mesajlar:
    25.557
    Beğenildi:
    21
    Ödül Puanları:
    198
    masallah canimcigim azmine hayranim inan insallah diledigin kilona kavusursun bende tariflerin resmine:jeyyar:a.s.
     
  8. 3 Nisan 2009
    Konu Sahibi : EU3
  9. EU3

    EU3 Guest

    Amınnnnnnn