Kaşarlı mantar

Konusu 'Mezeler - Ordövrler' forumundadır ve keri34 tarafından 5 Şubat 2009 başlatılmıştır.

    5 Şubat 2009
    Konu Sahibi : keri34
  1. keri34

    keri34 derinin annesi Üye

    Katılım:
    10 Ekim 2007
    Mesajlar:
    1.724
    Beğenildi:
    4
    Ödül Puanları:
    148
    mısafırlerınıze ara sıcak olarak sunabılırsınız



    500gr.buyuk boy mantar
    4 domates
    3 sıvrıbıber
    3 corba kasıgı zeytınyag
    100gr.rendelenmıs kasarpeynırı
    tuz

    mantarların saplarını cıkarıp yıkayın.domateslerı soyup zar seklınde dograyın.sıvrıbıberlerı kucuk dograyın.zeytınyagı,tuz,domates ve bıberlerı bır kasede harmanlayın.mantarların ıcıne harmanladıgınız malzemeyı doldurun ve fırın tepsısıne dızın.önceden ısıtılmıs 180 derece ayarlı fırında 10dk.pısırın.tepsıyı fırından cıkarıp kasarpeynırı mantarların uzerıne koyun.fırında 5dk.daha pısırın.sıcak servıs yapın.afıyet olsun
     
  2. 3 Mart 2009
    Konu Sahibi : keri34
  3. incitanemtuana

    incitanemtuana EVLI MUTLU IKI COCUKLU :) Pro Üye

    Katılım:
    10 Aralık 2007
    Mesajlar:
    25.557
    Beğenildi:
    21
    Ödül Puanları:
    198
    bende cok yapiyorum tatlim mantari ailecek severiz ama ya sade kasarli yada icine küp küp dogranip haslanmis patatez havuc ve bezelye koyuyorum daha sonrada kasarini hep tad olarak hemde görüntü deyisik ve nefis oluyo
    tskler tatlim
    buarada resimlerinide eklesene canim yaptiklarinin daha cok bakiliyo ozaman fikir edinmek acisindan daha iyi oluyo