Katıklı Çorba

Konusu 'Çorbalar' forumundadır ve NILBERA tarafından 29 Mayıs 2008 başlatılmıştır.

    29 Mayıs 2008
    Konu Sahibi : NILBERA
  1. NILBERA

    NILBERA SeVGi KeLeBeĞi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    6.271
    Beğenildi:
    82
    Ödül Puanları:
    153
    Fasulyeleri akşamdan ıslatın.
    Ertesi gün suyunu değiştirip, haşlayın.
    Buğdayı ayıklayın ve 6 su bardağı kaynar suda 1 saat bekletin.
    Daha sonra 45 dakika haşlayın ve suyunu süzün.
    Yoğurdu 1 su bardağı su ile çırparak karıştırın, tuz ve karabiber katıp ısıtın.
    İçine haşladığınız bulguru ve fasulyeleri katın.
    İncecik kıydığınız dereotu ile karıştırıp servis yapın.