Kayisi Soslu Tatli

Konusu 'Tatlılar' forumundadır ve Elif tarafından 24 Aralık 2008 başlatılmıştır.

    24 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.644
    Beğenildi:
    5.180
    Ödül Puanları:
    438
    İrmik, şeker, süt ve ince kıyılmış kayısıları tencereye alıp, devamlı
    karıştırarak koyulaşıncaya kadar pişirin. Mahlep ve tereyağını ilave edin.
    Islatılmış kalıba dökün. Dondurun. Sosu yapmak için, kayısı suyunu nişasta
    ile karıştırıp pişirin. Soğuyunca, kalıptan çıkardığınız tatlının üzerine
    döküp, servis yapın