Kayısılı dondurmalı kup

Konusu 'Tatlılar' forumundadır ve Elif tarafından 24 Aralık 2008 başlatılmıştır.

    24 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.619
    Beğenildi:
    5.147
    Ödül Puanları:
    438
    Kuru kayısı kullanıyorsanız akşamdan sıcak suya koyup sabaha kadar bekletin



    200 gr.taze veya kuru kayısı.
    1 paket krem şanti
    1 su bardağı süt
    yarım kg.dondurma
    3 çorba kaşığı tozşeker

    Taze kayısı kullanıyorsanız,su dolu tencerede bir taşım kaynatın.İsterseniz şeker koyabilirsiniz.Bir kapta krem şantiyi hazırlayın.kup bardaklarına sıra ile krem şanti,kayısı ve dondurmayı pay ederek yerleştirin.Buzdolabında bir süre beklettikten sonra servis yapın.