Kayısılı Etimek Pastası

Konusu 'Tatlılar' forumundadır ve Elif tarafından 20 Aralık 2008 başlatılmıştır.

    20 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.619
    Beğenildi:
    5.147
    Ödül Puanları:
    438
    Sütü,şekeri ,nişastayı ,unu,vanilyayı,yumurta sarısını koyulaşana kadar pişirin.Piştikten sonra margarini karıştırın.Karışım soğuyunca krem şantiyi koyup iyice çırpın.1 borcama etimekleri dizip kayısı suyunu ısıtıp onunla ıslatın.Kayısıyı(isteğe göre meyveyi değiştirebilirsiiniz) etimeklerin üzerine dizin.En üste hazırladığınız karışımı dökün.Buzdolabında dondurduktan sonra ikram edebilirsiniz.