Kayısılı Pilav

Konusu 'Pilavlar' forumundadır ve nevbahar tarafından 29 Mayıs 2008 başlatılmıştır.

    29 Mayıs 2008
    Konu Sahibi : nevbahar
  1. nevbahar

    nevbahar Herkes Olmuş Sahtekar Pro Üye

    Katılım:
    25 Nisan 2007
    Mesajlar:
    3.936
    Beğenildi:
    9
    Ödül Puanları:
    148
    Safranı et suyu kaynarken ilave ederek ateşi kapatın.
    Çilavı bir saat süreyle soğuk suda beklettikten sonra tereyağında kavurun ve safranlı et suyu ile tuzunu ekleyin.
    Diğer tarafta kayısıları küp şeklinde doğrayıp 5-6 dakika haşladıktan sonra süzün.
    Pilav pişince ateşten indirin.Kayısıları ekleyerek karıştırın ve demlenmeye bırakın.
     
  2. 29 Mayıs 2008
    Konu Sahibi : nevbahar
  3. filiz_nill

    filiz_nill Aktif Üye Üye

    Katılım:
    21 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    30
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    76
    emeğine sağlık teşekkürler