Kayısılı Pilav

Konusu 'Pilavlar' forumundadır ve Elif tarafından 24 Aralık 2008 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
    24 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.608
    Beğenildi:
    5.137
    Ödül Puanları:
    438
    Safranı et suyu kaynarken ilave ederek ateşi kapatın.
    Çilavı bir saat süreyle soğuk suda beklettikten sonra tereyağında kavurun ve safranlı et suyu ile tuzunu ekleyin.
    Diğer tarafta kayısıları küp şeklinde doğrayıp 5-6 dakika haşladıktan sonra süzün.
    Pilav pişince ateşten indirin.Kayısıları ekleyerek karıştırın ve demlenmeye bırakın.
    alıntıdır
     
  2. 11 Ocak 2010
    Konu Sahibi : Elif
  3. incitanemtuana

    incitanemtuana EVLI MUTLU IKI COCUKLU :) Pro Üye

    Katılım:
    10 Aralık 2007
    Mesajlar:
    25.557
    Beğenildi:
    21
    Ödül Puanları:
    198
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.