Kaymaklı Dondurma

Konusu 'Tatlılar' forumundadır ve Elif tarafından 24 Aralık 2008 başlatılmıştır.

    24 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.597
    Beğenildi:
    5.125
    Ödül Puanları:
    438
    Tencereye sütü, şekeri ve salebi koyarak karıştırın.
    · Tencereyi ateşe koyun, devamlı karıştırarak 5-10 dakika pişirin.
    · Sütü ateşten alınca içine dövülmüş fıstıkları atıp karıştırarak soğutun.
    · Buz kalıplarına koyarak buzdolabında dondurun.
    · İstediğiniz donma derecesine gelince dondurma kaplarına koyup servis yapın