Keçi Paçası-Resimli

Konusu 'Tatlılar' forumundadır ve NILBERA tarafından 7 Eylül 2009 başlatılmıştır.

    7 Eylül 2009
    Konu Sahibi : NILBERA
  1. NILBERA

    NILBERA SeVGi KeLeBeĞi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    6.271
    Beğenildi:
    82
    Ödül Puanları:
    153
    alıntıdır



    2 yumurta
    1 çay b.toz şeker
    Yarım çay b.sıvıyağ
    1 çay b.yoğurt
    1 p.vanilya
    1 p.kabartma tozu
    Aldığı kadar un
    Kızartmak için:
    sıvıyağ
    Üzeri için:
    Pudra şekeri

    Karıştırma kabına 2 adet yumurtayı kırın.Üzerine 1 çay badağı toz şeker ilave edin ve karıştırın.Daha sonra üzerine 1 çay bardağı yoğurt,yarım çay bardağı sıvıyağ,1 paket vanilya ve 1 paket kabartma tozu ilave edin.Daha sonra karışıma alaldiği kadar un ilave edin ve kulak memesi kıvamında bir hamru hazırlayıp yoğurun.
    Hamuru merdane ile açın.Hamuru uzun şerit olarak kesin.Daha sonra hamuru 2 parmak genişliğinde kesin.Daha sonra kestiğiniz hamurun yarısından fazlasını bıçak yardımıyla kesin.Tencereye sıvıyağı alın ve sıvıyağda keçi paçası tatlısını kızartın.Servis tabağına tatlıyı alın ve üzerine pudra şekeri seripip servis edin.
     
  2. 7 Eylül 2009
    Konu Sahibi : NILBERA
  3. NILBERA

    NILBERA SeVGi KeLeBeĞi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    6.271
    Beğenildi:
    82
    Ödül Puanları:
    153
    [​IMG]

    alıntıdır