Kek Piirmenin Pf Noktalar

Konusu 'Mutfak Püf Noktaları' forumundadır ve Perfectnose tarafından 21 Nisan 2009 başlatılmıştır.

    21 Nisan 2009
    Konu Sahibi : Perfectnose
  1. Perfectnose

    Perfectnose Guest

    Nefret ediyorumya ya bu kaçıncı deneyiş sinirden ağlıyorummmmmmm senağlama kekimin içi pişmiyor aynı tarifi ilk yaptım zaman 3 kere yapmıştım çok güzel olmuştu yine aynı tarifi yapma çalışıyoru m ama içi hamur oluyorrrrrrr bi türlü pşmiyor eskisende aynı tarifi yapardım çok güzel olurdu senağlama senağlama
     
  2. 21 Nisan 2009
    Konu Sahibi : Perfectnose
  3. cennet_gozlum

    cennet_gozlum Yeni Üye Üye

    Katılım:
    11 Nisan 2009
    Mesajlar:
    108
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    kekini 160 derecede kapağını açmadan pişir ben öyle yapıyorum çok güzel kabarıyor kaydirigubbakcemile5
     
  4. 21 Nisan 2009
    Konu Sahibi : Perfectnose
  5. idil

    idil hedef 65 Üye

    Katılım:
    17 Ocak 2009
    Mesajlar:
    1.745
    Beğenileri:
    23
    Ödül Puanları:
    38
    Canım kekin hamuru çok katı olursa öyle oluyor genelde ununu az koy emi...
     
  6. 21 Nisan 2009
    Konu Sahibi : Perfectnose
  7. Perfectnose

    Perfectnose Guest

    teşekkürler arkadaşlar :KK43:
     
  8. 21 Nisan 2009
    Konu Sahibi : Perfectnose
  9. Perfectnose

    Perfectnose Guest

    benbide davul fırında yapirum 160 ayar yapamamki canım ama aynı tarifi eskiden yine davul fırında yapardım çok güzel olurdu artık ne olduda olmuyo offff
     
  10. 21 Nisan 2009
    Konu Sahibi : Perfectnose
  11. raebzeh

    raebzeh Elhamdülillah Ya Rabbi.. Üye

    Katılım:
    3 Eylül 2008
    Mesajlar:
    2.007
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    36
    canım fırın ısınmadan önce koymalısın fırına yani kurabiyeler gibi önceden ısıtmıycaksın fırını...fırını açtıktan sonra hemen keki koy içini çeke çeke kabarır o zaman ..ama önceden ısıtırsan kenarları hemen kızarır içi çiğ kalır pişmez..birde böyle dene..kolay gelsin..
     
  12. 22 Nisan 2009
    Konu Sahibi : Perfectnose
  13. summerarabian

    summerarabian İdilim güzel bebeğim. Üye

    Katılım:
    1 Nisan 2008
    Mesajlar:
    243
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    canım kekin piişme süresini ayarla arada açıp bakarsan içi pişmez fırının kapağını açmadan pişirmeye çalış canım kolay gelsin.
     
  14. 22 Nisan 2009
    Konu Sahibi : Perfectnose
  15. ZYNPalp

    ZYNPalp Yeni Üye Üye

    Katılım:
    31 Ekim 2008
    Mesajlar:
    463
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    ya ben önce tepsiyi fırına koyuyorum sonra fırını çalıştırıyorum 200 dereceye getiriyorum. 10 - 15 dk sonra ısıyı 150 ye düşürüyorum ve de kapağını ilk 20 dk kesinlikle açmıyorum. genelde güzel pişiyor.
     
Benzer Konular: Piirmenin Noktalar
Forum Başlık Tarih
Mutfak Püf Noktaları Kek Yapmanın Püf Noktaları 6 Eylül 2014
Mutfak Püf Noktaları Salata Yapmanın Püf Noktaları Nelerdir? 6 Eylül 2014
Mutfak Püf Noktaları Pişirme püf noktaları 14 Ağustos 2014
Mutfak Püf Noktaları Poğaça Yapmanın Püf Noktaları 16 Mart 2014
Mutfak Püf Noktaları Yemek Yapmanın Püf Noktaları 15 Şubat 2014