Kekikli Kabak

Konusu '* Diyet Özel Menü' forumundadır ve dids tarafından 29 Mayıs 2008 başlatılmıştır.

    29 Mayıs 2008
    Konu Sahibi : dids
  1. dids

    dids f & d Üye

    Katılım:
    26 Eylül 2007
    Mesajlar:
    6.543
    Beğenildi:
    14
    Ödül Puanları:
    148
    1 porsiyon: 100 kalori

    Pişirme süresi: 15 dk.



    2 adet orta boy kabak
    4 yemek kaşığı az yağlı yoğurt
    2 kaşık rende parmesan (istenirse)
    Kekik, tuz
    2 kaşık sıvı yağ

    Kabakları dilimleyin. Teflon tavaya 2 kaşık yağ koyup kabak dilimlerini tek kat halinde tavaya dizin. Bir yüzleri kızarınca ters çevirin. İki yüzleride pişince kekik ve tuz ekip karıştırın.
    Tabağa alıp isterseniz üzerine parmesan dökün. Yoğurtla servis yapın.
     
  2. 6 Aralık 2008
    Konu Sahibi : dids
  3. Sitarem

    Sitarem Aktif Üye Üye

    Katılım:
    21 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    173
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    86
    hmm, güsele benziyorrr :)