Kekikli Mantar Sote

Konusu 'Sebze Yemekleri' forumundadır ve Elif tarafından 19 Aralık 2008 başlatılmıştır.

    19 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.663
    Beğenildi:
    5.193
    Ödül Puanları:
    438
    Mantarlar ayırlanıp yıkandıktan sonra ikiye bölünür. Teflon tencerede 2 su bardağı su içinde mantarlar 20 dk. kadar pişirilip, suyu süzülür. Tekrar bir tencerede zeytinyağı ile soğan pembeleşene kadar kavrulur. Sonra mantar, tuz, kekik, kırmızı biber sırası ile ilave edilir. 15 dk. pişirildikten sonra ateşten almadan önce doğranmış olan domates ve sivri biberler eklenir. Karıştırıldıktan sonra birkaç dk. içinde ateşten alınır. Sıcak servis yapılır