Kestane şekeri

Konusu 'Tatlılar' forumundadır ve Elif tarafından 20 Aralık 2008 başlatılmıştır.

    20 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.627
    Beğenildi:
    5.162
    Ödül Puanları:
    438
    Kestanelerin dış kabuklarını soyup,suyla ocağa koyun.İnce kabuklarınıda soyduktan sonra,toz şekerle suyu kaynatın üzerine kestaneleri ilave edin.Kaynatmadan 2saat pişirin.Tencereyi alıp 1 gün bekletin.Tencereyi kısık ateşe alıp 10 dk kadar tutun.Üzerine vanilya serpin.Kestaneleri şerbetten alıp kağıt kaplara yerleştirin.Afiyet olsun