Kestaneli Toplar-Resimli

Konusu 'Tatlılar' forumundadır ve suvesabun tarafından 8 Şubat 2009 başlatılmıştır.

    8 Şubat 2009
    Konu Sahibi : suvesabun
  1. suvesabun

    suvesabun Rabbim yolundan ayırma! Üye

    Katılım:
    4 Aralık 2008
    Mesajlar:
    2.125
    Beğenildi:
    11
    Ödül Puanları:
    106
    afiyet olsunn... :))



    Kakaolu pudingi yarım litre süt ile pişirin. Dikdörtgen borcamı sudan geçirin. Pudingi borcama yayın.
    Tencerenizi sudan geçirip 1 paket vanilyalı pudingi vişne suyu ile pişirin. Pötibör bisküvileri borcamdaki kakaolu pudingin üzerine dizin. Bisküvilerin üzerine de vişneli pudingi yayın.
    Aynı tencerede bu defa kalan vanilyalı pudingi yarım litre süt ile pişirin. Tekrar bisküvi dizip pudingi yayın. (Bendeki bisküviler ikinci kata yetmeyeceğinden kalan bisküvileri ezip toz haline getirdim ve vişneli pudingin üzerine serpiştirdim.)
    Dilediğiniz gibi süsleyerek servis yapın.
    üzeri için;
    eritilmiş çikolata
    antep fıstığı / hindistan cevizi

    Toplar için süt hariç kalan malzemeyi karıştırın. Sütü azar azar ekleyerek hamur haline getirin.
    Hamurdan cevizden küçük parçalar koparıp yuvarlayın. Yuvarladığınız topları çikolataya batırıp antep fıstığında yuvarlayın.
    ALINTIDIR
     

    Ekli Dosyalar:

    Son düzenleyen: Moderatör: 11 Şubat 2009