Kibris TatlisiI mutlaka deneyin-Resimli

Konusu 'Tatlılar' forumundadır ve NEVAL26 tarafından 16 Mart 2009 başlatılmıştır.

?

MUTFAGINIZA OZ<ENİPTE ALDIGINIZ AMA KULLANMADIGINIZ ALETLER

Anketin kapanma tarihi 15 Nisan 2009.
  1. EKMEK MAKİNESİ

    Oylanma: 0
    0,0%
  2. KAHVE YAPMA MAKİNESİ

    100,0%
    16 Mart 2009
    Konu Sahibi : NEVAL26
  1. NEVAL26

    NEVAL26 Aktif Üye Üye

    Katılım:
    9 Kasım 2008
    Mesajlar:
    117
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    3 asamada yapılıyor
    1.asama
    4 yumurta
    yarım su bardagı şeker
    1 su bard rondada cekilmiş ceviz
    1 su bar hindistan cevizi
    1 su bar sıvı yag
    1 su bar galeta unu
    1 pk hamur kabartma tozu&quot; bunların hepsini mikserle cırpıp borcama doküyoruz fırında üzei kızarana dek tahmini25 dk pişiriyoruz.
    2.ASAMA
    2.5 SU BARD ŞEKER 2.5 SU BARD SU VE YARIM LİMON SUYUNDAN SERBET HAZIRLIYORUZ.FIRINDAN CIKAN KEKİ SOGUTUP SICAK SERBETİ DOKUYORUZ.
    3.ASAMA
    YARIM SU BARD SEKER YARIM SU BAR NİŞASTA VE 2.5 SU BARD SÜTTEN MUHALLEBİ YAPIYORUZ VE EN SON YAPTIGIMIZ VE SOGUMAYA BIRAKTIGIMIZ MUH İCİNE 1 PKT KREM SANTİ Yİ DOKÜP KARISTIRIYORUZ.SERBETİNİ DOKTÜGÜMÜZ TATLININ ÜSTÜNE EN SON MUHALLEBİYİ DOKÜYORUZ.&quot;İKİSİDE SOGUK

    KEKIN HAZIRLANMASI
    SERBETİN HAZIRLANMASI
    MUHALLEBİNİN HAZIRLANMASI

    TARİFTE YAZILDIGI GİBİ

    Kek soguk serbet sıcak olacak
    serbeti dokülen tatlıda soguk
    muhallebide soguk olacak
     

    Ekli Dosyalar:

  2. 16 Mart 2009
    Konu Sahibi : NEVAL26
  3. abroad

    abroad ~Eksiklik kendi ozumde~ Üye

    Katılım:
    16 Eylül 2008
    Mesajlar:
    385
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    106
    [​IMG]

    [​IMG]

    Cok guzel gorunuyor,ellerine saglik canim a.s.