Kiev Keki / Rus mutfağı

Konusu 'Kekler - Pastalar' forumundadır ve Elif tarafından 19 Ocak 2009 başlatılmıştır.

    19 Ocak 2009
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.613
    Beğenildi:
    5.138
    Ödül Puanları:
    438
    Yumurta beyazlarıyla şekeri karıştırın ve büyüklüğü ilk halinin 4-5 katına ulaşana kadar ısıtın. İçine yavaş yavaş fındıkları ve unu ilave edin.
    Karışımı 2 adet parşömen kağıdına yayın ve 100 derece fırında 3-4 saat kurumaya bırakın.
    Tereyağı, süt ve kakaoyu bir kapta karıştırın ve her iki keki de bununla kaplayın. Kekleri üst üste getirin, Kiev kekiniz servise hazır.