Kifla

Konusu 'Tatlılar' forumundadır ve Elif tarafından 23 Aralık 2008 başlatılmıştır.

    23 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.608
    Beğenildi:
    5.137
    Ödül Puanları:
    438
    Unu ve diğer malzemeleri harmanlayıp yumuşak bir hamur yapıp 1saat dinlendirin sonra hamuru 21 parçaya ayırıyorsunuz.Bu bezeleri merdaneyle açıyorsunuz.Ucuna marmelat veya elmalı pastanın iç malzemesinden hazırlayıp onu koyabilirsiniz Yada damla çikolata kullanabilirsiniz ben çikolata kullandım.Tepsiye dizince üzerlerine erimiş tereyağı sürün .15 dakika daha mayalansın daha sonra önceden ısıtılmış 180 dereceli fırında pişirliyor afiyet olsun